Wetkins og refill-poser til private hjem

Miljøvenlige produkter til rengøring og pleje

Leder du efter vådservietter eller andre hygiejneprodukter til hjemmet? Så kan du bestille Wetkins og refill-poser i vores webshop. Hos SUPR 2 CLEAN har vi et bredt udvalg af miljøvenlige produkter til rengøring, hygiejne og pleje, som vi sender til kunder i hele Danmark. Vi sælger også til privatkunder.

Vådservietter til at fjerne fedt, bakterier og virus

I webshoppen kan du blandt andet købe håndgel, vådservietter og en mobildispenser samt refill-poser. Du kan også købe læderbalsam og lugtfjerner med videre.

Vores Mini Wetkins er særlig populær. Det er vådservietter, som fjerner fedtfingre, bakterier og virus fra overflader. Den er perfekt til et privat hjem, i bilen og alle andre steder, hvor der kan være fedtfingre eller behov for eftertørring. Produktet indeholder den akkrediterede SUPR 2 CLEAN-væske.

Bestil Mini Wetkins og refill-poser

Det er nemt at bestille Mini Wetkins, refill-poser og vores mange andre produkter i webshoppen. Produkterne sælges direkte til både privatkunder og storforbrugere uden fordyrende mellemled, og derfor kan vi tilbyde en god pris. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du vil vide mere. Du kan naturligvis også ringe til os.