OM OS

EFFEKTIV og SUPR 2 CLEAN
har arbejdet med problematikker omkring rengøring
og pleje af Læder og Kunstlæder i mere end 30 år

Kontakt os

OM SUPR 2 CLEAN

SUPR 2 CLEAN har hovedsæde i Vissenbjerg på Fyn, og selvom vi ikke har mange år på bagen, så kan vi bryste os af at trække på vores moderselskab EFFEKTIV Production’s 30 års erfaring – det gør os derfor allerede til en meget erfaren spiller på markedet.

Vores kundesegment er primært Kiropraktorer, Fysioterapeuter, Fitness Centre, Flyselskaber, Skibe, Hoteller og Restauranter. Og vores varer sælges direkte til storforbrugere, uden fordyrende mellemled.

SUPR 2 CLEAN’s produkter er analyseret og kontrolleret, samt lever op til alle kvalitetskrav omhandlende hygiejne. Det er et formidabelt middel til rengøring af alle flader – Det ikke alene fjerner ATP, men vasker også bakterierne væk.

Analyserne er foretaget i et QC kontrolleret laboratorie og GLP (Good Laboratory Practice) er anvendt. De anvendte metoder er i henhold til ISO standarder eller godkendte alternative metoder (NORDVAL/AFNOR/AOAC).

Analyserapport
KURVER MED BAKTERIER/ATP FØR OG EFTER

EFFEKTIVT PLEJEMIDDEL

SUPR 2 CLEAN’s produkter er analyseret og kontrolleret og lever op til alle kvalitetskrav omhandlende hygiejne. Det er et formidabelt middel til rengøring af alle flader – Det ikke alene fjerner ATP, men vasker også bakterierne væk.

Pleje og rengøring er en forudsætning for god holdbarhed af læder- og kunstlædermøbler.

SUPR 1 CLEAN er næsten identisk med SUPR 2 CLEAN, men er fremstillet uden ”plejemidler” for at kunne benyttes til gulve, borde, spejle, rustfrit stål etc.

Når man skal kontrollere hygiejnen, måler man mængden af ATP (Adenosin Triphosphat) i RLU, og utallige ATP målinger gennem et års tid, har vist et gennemsnitstal på 312 RLU ved prøvetagninger i Fitness Centre, hos kiropraktorer, fysioterapeuter og restauranter etc. – efter en rengøringstest med SUPR 2 CLEAN var alle tal faldet til under 50 RLU, nemlig et gennemsnit på 24,3. Almindelige rengøringsmidler har vist sig at have ret begrænsede virkninger på ATP – samtidig med at de på sigt ødelægger både læder, kunststoffer og materialer, samt forkorter materialernes levetid.

SUPR 2 CLEAN’s produkter er meget miljøvenlige og kræver ingen forholdsregler, som handsker og briller.

SUPR 1 CLEAN & SUPR 2 CLEAN er WAB produkter (Wash Away Bacterias – Vasker Bort Bakterier) fjerner bakterier med reduktionsfaktor 1187.