REFERENCER

SUPR 2 CLEAN sælger læderplejemidler, som både rengør – OG plejer i samme arbejdsgang.
Vores kundesegment er primært Kiropraktorer, Fysioterapeuter, Fitness Centre, Flyselskaber, Skibe, Hoteller og Restauranter.
Og vores varer sælges direkte til storforbrugere, uden fordyrende mellemled

kontakt os

KUNDE UDTALELSER

JAN GULDBORG

Jeg har gennem 25 år brugt EFFEKTIVs produkter hos Gardehusarregimentets Hesteskadron, og sælger dem desuden i min nuværende sadelmagervirksomhed. Begge produkter er utroligt lette at bruge. SUPR 2 CLEAN renser fantastisk godt, er let at bruge og samtidig plejer det, så i nogle tilfælde er det nok med dette ene produkt. EFFEKT læderbalsam er så hurtig og let at bruge, samtidig med at den er fantastisk drøj, og den smitter aldrig af. Jeg kan kun anbefale begge produkter.
– Sadelmager Jan Guldborg

BOGENSE KIROPRAKTIK

Vi er super glade for Supr 2 Clean. Det giver hurtig og effektiv rengøring med høj hygiejnisk standard og er skånsomt overfor betrækket på briksen. De brugervenlige Wetkins er gode i den daglige rengøring mellem hver patient på briksen, og ekstra pleje et par gange om ugen er nemt at klare. God kundeservice og altid hurtig levering når vi bestiller produkter.
– Bogense Kiropraktik, Hanne Nielsen

BULL BURGER

Vi var blandt de første til at bruge SUPR 2 CLEAN til at rengøre vores siddemøbler i vores restauranter. Vi havde også pæne og rene møbler før, men efter vi nu bruger SUPR 2 CLEAN, ser vi endnu flottere resultater, hver gang vi renser sæderne. Produktet er også rigtig nemt at bruge. Jeg kan kun anbefale det.
– Henning Andersen, EJER af BULL BURGER