Wetkins og refill-poser til erhverv

Miljøvenlige produkter til renholdelse

Anvender du vådservietter eller andre rense- og hygiejneprodukter i din virksomhed? Så kan du købe Wetkins, refill-poser og meget andet i vores webshop.

Hos SUPR 2 CLEAN forhandler vi et bredt udvalg af miljøvenlige produkter. Vores kunder er blandt andet kiropraktorer, fysioterapeuter, fitnesscentre, flyselskaber, skibe, hoteller og restauranter i hele Danmark.

Vi sælger alt fra vådservietter til dispensere

Vi fører blandt andet håndgel, vådservietter og dispensere samt refill-poser. Vi fører også renholdningsmiddel til for eksempel træningsmaskiner, vægtskiver og fitnessmåtter. Derudover fører vi produkter såsom lugtfjerner og læderbalsam med videre.

Mini Wetkins er et særligt populært produkt. Der er tale om vådservietter, som fjerner fedtfingre, virus og bakterier fra overflader. Samtidig kan det anvendes til eftertørring. Det er velegnet til virksomheder og andre steder, hvor der kommer mange mennesker.

Bestil Mini Wetkins og refill-poser i webshoppen

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har en større ordre på for eksempel Mini Wetkins, refill-poser eller vores andre produkter. Du kan skrive til os, men du kan naturligvis også ringe til os. Vi sælger vores produkter direkte til storforbrugere uden fordyrende mellemled. Derfor kan du altid regne med en god pris.